Om oss

Bakgrunden till vår affärsidé

Idag utgörs dagens marknad främst av stora företag vilket gör att småföretagen hamnar bakom. Småföretagen bidrar till att skapa fler anställningsmöjligheter åt den växande gruppen som stora företag ofta väljer bort, likväl som småföretagen dessutom ofta är engagerade i det lokala föreningslivet sponsrar den lokala idrottsföreningen med de tusenlappar som krävs för att det ska gå runt. På så sätt bidrar småföretagen till samhället varje dag på olika sätt. Därför känner vi att det är viktigt att lyfta fram dessa företag på marknaden. 

Då kom vi på vår idé att bygga eller fräscha upp hemsidor samt sociala-medier-profiler. Vi såg ett behov av detta när vi sökte på lokala företag. Det var knappt någon som hade en tydlig och bra hemsida. På så sätt insåg vi att detta är något vi kan hjälpa till med. Eftersom vår generation är uppväxt med sociala medier har vi en mycket stor fördel och mycket kompetens inom ämnet vilket kommer underlätta arbetet samt öka förtroendet hos kunderna.

Vår affärsidé

Vårt företag erbjuder hjälp med marknadsföring genom att skapa eller fräscha upp hemsidor samt synas på sociala medier. Företaget erbjuder även en utbildning inom detta ämne så att kunden kan upprätthålla sin hemsida och sociala-medie-profil.

Google Certifikat

Alla vi på SocialWeb UF innehar ett Google Digital Garage Certifikat.
Erik Nilsson Certifikat